Produkty pro cuppini italy (12)

EEURO 2,50 AL PZ      P ROSECCO  SPUMANTE  VALBOBBIADENE   DOCG  CA ERNESTO  CL 75

EEURO 2,50 AL PZ P ROSECCO SPUMANTE VALBOBBIADENE DOCG CA ERNESTO CL 75

CA' ERNESTO Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra dry je italské šumivé víno vysoké kvality, vyrobené v regionu Veneto. Se svou lahví o objemu 75 cl je ideální pro sdílení zvláštního okamžiku s přáteli a rodinou. Jeho extra dry chuť a značka DOCG zaručují rafinovaný a kvalitní nápoj. BALENÍ PO 6 1 KS = EURO 2,50 1 PALET 72 BALENÍ PO 6 MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 30 PALET
Ravioloni Sardi

Ravioloni Sardi

Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
PAPPARDELLE - VAJÍČKOVÉ PAPPARDELLE

PAPPARDELLE - VAJÍČKOVÉ PAPPARDELLE

Vaječné PAPPARDELLE
Violetta - Prací Esence

Violetta - Prací Esence

Každá kapka Koncentrované Esence Fialka je navržena tak, aby provoněla celé prádlo. Symbol jara je mateřská esence krásného ročního období. Její vůně uvolňuje na oděvech vášnivou a intenzivní vůni, její květinová nota převažuje a dlouho přetrvává. Tekutina, kterou je třeba přidat k aviváži při ručním praní nebo do pračky během posledního máchání. Vůně Prádla Fialka neobsahuje parabeny a je bez niklu.
Capriccio di Mare

Capriccio di Mare

Z exkluzivního receptu vzniká u Delfino Battista pravé hříšné potěšení. Jsou vybírány nejlepší filety ančoviček, které jsou omotány kolem kapary a baleny jeden po druhém, pouze s přídavkem extra panenského olivového oleje.
CAPRESE

CAPRESE

Pasterizovaná vaječná směs, čisté čokoládové kousky, syrové mandle, cukr, máslo, tuky a rostlinné oleje, mandlová mouka, kakao 22/24%, pečení.
Attimo 100 Ml

Attimo 100 Ml

Likér na bázi kaštanů Balení po 24 lahvích 100 ml 17% obj. Ref:0501273 EAN:8034125102051
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Tortellini Mignon

Tortellini Mignon

Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Tagliatelle all'Uovo

Tagliatelle all'Uovo

Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
BUFALA

BUFALA

Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
Salát z Alici

Salát z Alici

Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají nejautentičtější chuť z Cetary.