CA' ERNESTO Valdobbiadene Prosecco Superiore DOCG Extra dry je italské šumivé víno vysoké kvality, vyrobené v regionu Veneto. Se svou lahví o objemu 75 cl je ideální pro sdílení zvláštního okamžiku s přáteli a rodinou. Jeho extra dry chuť a značka DOCG zaručují rafinovaný a kvalitní nápoj.
BALENÍ PO 6
1 KS = EURO 2,50
1 PALET 72 BALENÍ PO 6
MINIMÁLNÍ OBJEDNÁVKA 30 PALET
Velké sardinské ravioli jsou plněné ricottou (měkký sýr) a citronem a ztělesňují jednoduchost a čistotu středomořských chutí, nabízející čerstvý a rafinovaný kulinářský zážitek. Tento raviol představuje dokonalou harmonii mezi sladkostí a obklopující jemností ricotty a citrusovou chutí živého citronu, uzavřenou v jemné těstovinové vrstvě.
Každá kapka Koncentrované Esence Fialka je navržena tak, aby provoněla celé prádlo.
Symbol jara je mateřská esence krásného ročního období.
Její vůně uvolňuje na oděvech vášnivou a intenzivní vůni, její květinová nota převažuje a dlouho přetrvává.
Tekutina, kterou je třeba přidat k aviváži při ručním praní nebo do pračky během posledního máchání.
Vůně Prádla Fialka neobsahuje parabeny a je bez niklu.
Z exkluzivního receptu vzniká u Delfino Battista pravé hříšné potěšení. Jsou vybírány nejlepší filety ančoviček, které jsou omotány kolem kapary a baleny jeden po druhém, pouze s přídavkem extra panenského olivového oleje.
Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragú (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou s lanýži, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Tortellini mignon di carne jsou mistrovským dílem řemeslné italské kuchyně, symbolem gastronomické kultury Emilia-Romagna. Těsto se rozválí na minimální tloušťku, což těmto malým a elegantním tortellinům dodává jedinečnou lehkost a jemnost. Náplň je vyvážením masa, vařeného šunky, mortadelly a špetky muškátového oříšku. Každá ingredience je pečlivě vybrána a odměřena, aby se zajistila intenzivní a chutná konečná chuť.
Čerstvé vaječné tagliatelle jsou dlouhým formátem těstovin, který je po celém světě známý svou konzistencí, chutí a velikostí. Je synonymem emilské kuchyně, je vysoce univerzální a může být použit v nesčetných přípravách. Je ideální s ragù (masovou omáčkou), houbovou omáčkou nebo omáčkou z lanýžů, a je stejně lahodný s jednoduchými rajčatovými omáčkami.
Mouka "00", voda, Lievito Madre (přírodní kvasnice z mouky typu 0 v prášku, kvasnice, mouka z ječmene), sůl, slunečnicový olej, olivový olej, cherry rajčata, rajče, mozzarella z buvolího mléka, extra panenský olivový olej.
Vybíráme pouze nejlepší čerstvě ulovené ančovičky, které jsou nejvhodnější pro zpracování podle tradičního řemesla, přičemž zráním v soli získávají nejautentičtější chuť z Cetary.